Kennel Giggs bygger om

Hej alla glada hundälskare!

Som ni har märkt så har vi på Kennel Giggs byggt om här på hemsidan och faktum är att vi även kommer att bygga om på själva kenneln. Vi ska bygga en helt ny hundgård och detta är ett ganska stort projekt som vi inte har kunskap eller tid att göra själva. Åtminstone inte om resultatet ska bli riktigt bra och det ska det ju självklart, bara det bästa är gott nog åt människans bästa vän!

För att bygga hundgården har vi tagit hjälp av ett byggföretag kungsör som gjort ett väldigt gott första intryck. De har varit trevliga och punktliga och kommit ut och tittat på vår kennel och verkligen lyssnat på våra tankar, idéer och önskemål. De var snabba med att återkomma med en offert och de tog allt snack med kommunen om bygglov. Ja, de till och med lämnade in ritningar så att vi slapp göra det.

Det har varit oerhört skönt att det har gått så smidigt. Vi har kunnat lämna över allt i proffsens händer och sovit lugnt om nätterna och inte behövt oroa oss för det ena och det andra. Utan företaget har tagit hand om allt och vi har kunnat luta oss tillbaka och bara fokuserat på hundarna.

Nu har stommen kommit på plats till vår stora hundgård och vi kan redan se konturerna av hur fantastiskt bra det kommer att bli.

Något som är väldigt kul att föreställa sig är att vår nästa kull valpar kommer att kunna springa runt och leka i hundgården och ha gott om plats för att rulla runt och hoppa och skutta och springa.

Vem blir inte glad av att se ett gäng hundvalpar i full fart leka runt på en stor yta. Detta är drömmen bakom den nya hundgården och det känns väldigt kul att den alldeles snart blir verklighet.