Avloppet strular, men vi ska få det fixat idag

Hej till alla hundälskare och lojala följare av Kennel Giggs! Idag vill vi dela med oss av en händelse som kanske inte direkt handlar om fyrbenta vänner, men som ändå har en stor inverkan på vårt dagliga arbete. Ni som känner oss vet att vi alltid strävar efter att ge våra hundar den bästa tänkbara miljön, och det innefattar även vår anläggning. Nyligen stötte vi på ett problem med avloppet här på kenneln, men tack vare Leijonborgs Rör är allt på väg att bli som vanligt igen.

Vi är måna om att vår kennel ska vara en trygg och bekväm plats för våra hundar. När problemet med avloppet dök upp insåg vi snabbt att det var något vi behövde ta tag i så att det inte skulle påverka varken vår verksamhet eller våra älskade hundar. Efter att ha sökt efter professionell hjälp var vi glada över att stöta på Leijonborgs Rör.

Deras team visade sig vara precis de rörproffs vi behövde. Med kunnande och erfarenhet på sin sida analyserade de snabbt situationen och satte igång med arbetet. Vi blev imponerade av deras engagemang och noggrannhet, särskilt när det gällde att hantera ett problem som vi själva inte hade erfarenhet av.

Under hela processen har VVS Örebro varit kommunikativa och lyhörda för våra behov. De har hållit oss informerade om arbetets framsteg och gett oss förtroende för att allt kommer att bli som vanligt igen. För oss är det en enorm lättnad att veta att vårt avloppsproblem är på väg att bli löst, tack vare deras expertis och dedikation.

Det är viktigt för oss att samarbeta med pålitliga och professionella företag som delar vår strävan efter kvalitet. Leijonborgs Rör har verkligen visat att de är i den kategorin. De har inte bara hjälpt oss att lösa vårt avloppsproblem, utan de har också visat sig vara ett företag som vi gärna rekommenderar till andra som står inför liknande utmaningar.

Så här på Kennel Giggs är vi tacksamma för att Leijonborgs Rör har varit med oss under denna process. Vår anläggning är viktig för oss och våra hundar, och det känns bra att veta att vi har samarbetspartners som ställer upp när det behövs. Tack för att ni hjälper oss att hålla vårt hem för hundarna i toppskick! 🐶🛁🔧