Nu blir det en ny glasfiberpool, äntligen!

Det var en framgångsrik bedrift. Implementeringen av glasfiberpooler i varje lägenhet lyckades väl. Glasfiberpool Malmö har gjort en fantastisk insats. De förtjänar all beröm. Alla installationer har gått smidigt. Eventuella utmaningar har de övervunnit med skicklighet och engagemang. Vi har verkligen ingenting att klaga på.

Nu när dessa bostäder är klara kan vi tryggt gå vidare till nästa fas i projektet, vilket innebär att bygga elva nya lägenheter på exakt samma sätt som de vi nyligen avslutade. Det finns några detaljer som behöver justeras, men i stort sett kan vi fortsätta där vi slutade. Emellertid kommer vi att avsluta kontraktet med en entreprenör som visade sig sakna den kompetens de påstod sig ha. Det är lite irriterande och har orsakat vissa problem, men det är nu löst och vi går vidare med en ny entreprenör som enligt dokumentationen har den önskade kompetensen. Det är knepigt med entreprenörer som påstår sig veta och kunna saker, men egentligen inte har någon aning. Det kanske beror på att det finns ett stort behov av arbete och de försöker imponera när man frågar om deras kompetens. Ja, vad vet jag!? Det är i alla fall irriterande och det kräver extra energi.

Den nya entreprenören verkar dock vara kompetent. De har redan slutfört ett uppdrag i ett annat projekt och det blev helt perfekt. Därför har vi stora förhoppningar om att nästa projekt kommer att flyta ännu bättre. Jag har starkt förtroende för det i alla fall.

Vi kommer alltså att använda glasfiberpooler igen i detta nya projekt och vi kommer att göra exakt samma sak som förra gången. Det verkar vara en vinnande strategi som vi kan fortsätta med under lång tid framöver. Jag känner mig positiv inför framtiden. Kommande projekt kommer att gå utmärkt. Jag har en god känsla. Det kommer att bli bra det här. Eller hur!? Nu kör vi på!