Ny verksamhet nära vår kennel!

Som ni alla vet så har vi otroligt mycket mark vid vår kennel som stått outnyttjad. Nu kan vi med glädje meddela att vi säljer av en bit mark till ett projekt som kommer att lyfta hela bygden. Ett projekt där vi också går in som delägare. Detta projekt handlar om att en ny camping ska öppna upp nära kenneln. Och inte nog med det – campingen kommer att vara hundvänlig också!

Till denna camping kommer vi att ha många ställplatser så att alla som har husvagnar och husbilar och vill komma på besök får möjlighet att göra det. Något som är väldigt roligt är att campingen kommer att ligga i anslutning till en sjö där det finns såväl badstrand och brygga. Vid badstranden kommer det att finnas ett hundbad vilket innebär att alla som tar med hunden till campingen också kan passa på att besöka badplatsen med hunden.

Bygget av campingen kommer att börja omgående och vi hoppas att den kommer att stå färdig till nästa år. Detta är verkligen något som vi ser fram emot att vara en del av och vi tror verkligen att campingen kommer att bli superbra. Genom åren har vi haft kontakt med många köpare som önskat att denna typen av verksamhet ska finnas där man kan övernatta, exempelvis om man besöker kenneln för att lära känna sig nya hund på plats.

Vi kommer att dela med oss av mer information när campingen börjar bli färdigbyggd och det närmar sig datumet för öppning. Då kommer ni givetvis att få veta hur man bokar plats samt all annan tänkbar information som kan vara relevant för er som vill besöka campingen.

Med det sagt så vill vi bara lugna er alla som blir oroliga för kennelns framtid. Vi kommer att ha fullt fokus på kenneln och jobbar vidare med den precis som vi har gjort, 24 timmar om dygnet. Campingen är bara en rolig sidohobby för oss.