Nu bygger vi ytterligare en hundgård

Vår kennel fortsätter att växa och det är verkligen kul att se. Intresset för att köpa hund sköt verkligen i höjden under pandemin och vår väntelista har varit lång sedan dess. Det är väldigt många som väntat i flera år på att få möjligheten att köpa en hund och denna möjlighet vill vi såklart ge flera.

Efter att ha funderat och stött och blött tanken ett tag kom vi till slut fram till att vi hade goda skäl att expandera vår verksamhet. Det betyder att vi kommer att ha fler hundar på kenneln framöver. Om det blir flera English Setters eller om vi ska utöka vår verksamhet med en annan ras återstår att se. Vi har i alla fall tagit beslutet att göra plats för flera hundar och det är ett viktigt första steg.

Nu har vi också tagit fram ritningar och gjort klart för byggnation av ytterligare en hundgård. Den kommer att bli större än den tidigare vi byggde och kommer att rymma fler hundar. Båda hundgårdarna kommer att användas i vår verksamhet längre fram.

Något som är väldigt roligt är att vi fått kontakt med många härliga kunder som verkligen vill ha en hund och som tar hand om sina hundar väl. Det är något som vi blir väldigt glada över. Det är en härlig känsla för oss som driver Kennel Giggs att höra att våra valpar förändrar livet till det bättre för de kunder som köper hundar hos oss.

Vi hoppas kunna göra fler hussar, mattar och familjer nöjda längre fram och det är en stor drivkraft bakom denna expansion som vi står inför nu.

Vi har också bestämt att vi kommer ha Öppet Hus en dag under nästa år då hela kenneln hålls öppen. Vi kommer att bjuda in allmänheten och något som är extra kul är att vi kommer att ha skolklasser från en lågstadieskola på besök. Det ser vi fram emot!