Nya uppskattade hundkojor är på plats

Här på kenneln Giggs är vår passion klart definierad – att ge våra fyrbenta kompisar det bästa möjliga hemmet. Vi har alltid strävat efter att ge våra hundar en komfortabel och trygg miljö där de kan trivas och växa. Nyligen ställdes vi inför utmaningen att förnya deras bostäder, då de gamla hundkojorna började visa tecken på slitage och inte längre erbjöd den kvalitet och säkerhet vi önskar för våra älsklingar.

Renovering och byggnation med djur i åtanke kräver en unik kompetens och förståelse för att kunna skapa utrymmen som är både praktiska och djurvänliga. Efter en omfattande sökning och rekommendationer från andra inom branschen, bestämde vi oss för att anlita XAB, specialister inom bygg och renovering, för att ta fram de nya hundkojorna.

Besök xab.se om du är nyfiken på det fantastiska arbete de genomför inom bygg och renovering! XAB visade sig vara väl förtrogna med att skapa funktionella och säkra utrymmen som passade perfekt för våra behov. Deras lyhördhet inför våra specifika krav och deras förståelse för de unika aspekterna av att bygga för djur var imponerande.

Arbetet inleddes med en genomgång av våra behov, önskemål och de specifika kraven som ställs på boende för hundar. XAB var oerhört noggranna i varje steg av processen, från planering till genomförande, och se till att varje detalj överensstämde med våra förväntningar och de höga standarder vi sätter för vår kennelverksamhet.

Resultatet var fantastiskt – nya, solida och vackra hundkojor som både vi och våra hundar älskar. Varje koja byggdes med tanke på komfort, säkerhet och hållbarhet, med material av hög kvalitet som står emot såväl tidens tand som våra livliga hundars lekfulla eskapader.

Vi är oerhört tacksamma mot teamet på XAB för deras förstklassiga arbete och hjälp att förverkliga visionen om ett tryggt och bekvämt hem för våra hundar. Nu, med dessa nya hundkojor, kan vi fortsätta att erbjuda våra fyrbenta vänner och deras valpkullar en plats som de kan kalla sitt eget, allt medan vi ser fram emot framtiden med trygghet, vetande att de är i goda händer.