Nu byter vi lokaler

Vi har fått flytta runt lite nu på slutet men det hänger ihop med att vi har byggt större lokaler. Nu är de äntligen klara och det ska bli underbart att flytta in där. För att kunna utöka vår verksamhet känns detta som ett måste och vi ska ta och ordna detta inom kort.

Något som är väldigt bra inför flytten är att vi fått kontakt med Flyttstädningvasteras.se som kommer att hjälpa oss att städa ur hela vår gamla verksamhet. När man har massor av hundar på liten yta blir det förstås hundhår och annat som fastnar lite här och var. Även om vi givetvis försöker att hålla efter så mycket som möjligt så behöver man alltid flyttstäda ordentligt när det är dags att flytta och tack vare att vi har fått tag i ett proffsigt företag som kan fixa det här åt oss så känns det alldeles underbart.

Nu kan vi börja planera för flytten till våra nya lokaler där vi har mycket större ytor att röra oss på och även på att utöka vår verksamhet med fler hundar och flera hundraser. Vi har ju länge fokuserat på enstaka raser men i större lokaler får vi också större möjligheter att ha fler hundar. En sort som blivit väldigt populär den senaste tiden är pyrinéeisk mastiff som både är stor men samtidigt också väldigt snäll.

En annan populär ras som vi funderar på att börja föda upp är den klassiska Grand Danois. Det krävs förstås en hel del för att göra detta och det är ingen vi kommer att börja med direkt men på sikt är det en förhoppning att vi även kan börja med dessa vackra och fantastiska hundar.

Något som är väldigt kul är att se när hundarna kommer ut i nya familjer och gör både vuxna och barn så väldigt glada.